Яка сковорідка найкраща

Звичайно, вибрати найкращу сковороду з величезної кількості присутніх на ринку пропозицій, практично, неможливо. Сковорідки відрізняються одна від одної  матеріалом виготовлення, дизайном, наявністю кришки, наявністю, відсутністю і типом антипригарного покриття, матеріалом і способом кріплення ручки, діаметром, висотою, товщиною стін і іншими функціональними характеристиками. Крім цього, існують спеціальні сковорідки - традиційні, для млинців, гриль, вок і так далі. І тим не менше, якщо Ваші можливості не дозволяють Вам мати кілька сковорідок на кухні або Ви хочете зробити подарунок, то як вибрати близький до ідеалу варіант. Спробуємо розібратися.

Почнемо з матеріалу, з якого виготовлена ​​сковорідка. Кожен матеріал має свої плюси і мінуси. Чавун володіє відмінними антипригарни властивостями, але важкий і схильний до корозії. Нержавіюча сталь забезпечує антикорозійність, але допускає пригорання продуктів і вимагає особливого догляду. Алюміній легкий, стійкий до фізичних навантажень, але не має антипригарних властивостей. І все ж, ми рекомендуємо зупинитися на алюмінієвій сковорідці з антипригарним покриттям. Вона зручна, довговічна і забезпечує відмінну якість приготування страв.

Самая лучшая сковородка  Lessner Professional Line 88703

Стінки сковорідки не повинні бути дуже тонкими, інакше ніяке покриття на вбереже Ваше блюдо від пригорання. Мінімально допустима товщина стінок - 2,3 мм. Ідеальна, на наш погляд, товщина - 3,5 мм.

Товщина дна також сильно впливає на якість приготування страв і довговічність сковорідки. Ми вважаємо, що оптимально вона повинна бути не менше 4 мм.

Вибираючи сковорідку, радимо зупинитися на двошаровому внутрішньому антипригарному  покритті. Вироби з таким покриттям трохи дорожче, ніж з традиційним, але мають свої переваги і прослужать Вам довше.

Ручка. Знімна ручка має свої переваги: ​​забезпечує зручність зберігання, дозволяє використовувати сковороду для приготування їжі в духовці. У той же час, з точки зору безпеки, ми рекомендуємо монолітну ручки виготовлену з термостійкого матеріалу, наприклад, з прогумованого бакеліта. Він не нагрівається, має приємну текстуру і добре лягає в руку, а також, легкий у догляді.

Наявність кришки з термостійкого скла дає можливість використовувати сковорідку як з кришкою, так і без неї. Додатковим бонусом може послужити спеціальний дизайн дна, який забезпечує рівномірне нагрівання і сприяє рівномірному доведенню страви до готовності.

Крім цього, сковорідка повинна підходити для плити, на якій її збираються використовувати. Не повинно бути обмежень по догляду, в тому числі і по можливості мити в посудомийній машині.

Якщо ж сковорода призначена для подарунка, індивідуальна подарункова упаковка буде вельми до речі.

У нашому інтернет-магазині сковорідок всім перерахованим вище якостям відповідає сковорода Lessner Master Chef Line 88368